Tavoite 2

OMA VALUUTTA JA KÄTEISEN KÄYTTÖ
Tavoite02_Plastic

Oma valuutta ja käteisen käyttö

Viime vuosina valuutta ja sen käyttö on siirtynyt enemmissä määrin digitaaliseen muotoon. Käteinen raha on konkreettinen ja fyysinen maksuväline, ja se on perinteisesti tarjonnut kansalaisille vapauden maksaa ilman, että kukaan tarkkailee tai kontrolloi ihmisen kuluttajakäyttäytymistä ja toimintaa. Käteisen käytön suhteen ei perinteisesti ole ollut mitään ongelmia, eikä ole tulevaisuudessakaan.
Digitaalisen rahan käytön edistäminen liittyy myös samanaikaisesti muun digitaalisen kulttuurin edistämiseen, joka puolestaan kehityksenä ei ole ongelmaton ilmiö, päinvastoin.
Suomen on erottava eurovaluutasta ja otettava takaisin oma valuutta, Suomen Markka, joka mahdollistaa itsenäisen ja riippumattoman valuuttapolitiikan.

Mitä jokainen meistä voi tehdä itse näiden tavoitteiden saavuttamiseksi?

  • äänestetään kaikissa vaaleissa ainoastaan niitä ehdokkaita/puolueita, jotka selvästi ovat EU-eron kannalla ja haluavat edistää suomalaisten oikeuksia/asioita
  • kannatetaan niitä medioita, jotka ovat suomalaisten puolella; ei tueta medioita, jotka toteuttavat globalistista propagandaa; ei mainosteta näissä medioissa lainkaan
  • ilmaistaan tahtomme kirjoittamalla sosiaalisessa mediassa, sekä kirjoittamalla kansanedustajille
  • käytetään käteistä rahaa pankki/luottokortin ja älypuhelinten maksusovellusten sijaan