Tavoite 13

ILMASTOHYSTERIAN LOPETTAMINEN

Tavoite13_Plastic

Ilmastohysterian lopettaminen

Suomen rooli globaaleihin ympäristöongelmiin sekä ilmastoon on käytännössä olematon. Sen sijaan, maallamme on perinteisesti ollut korkea osaaminen usealla eri ympäristöteknologian saralla.
Ilmastonmuutos on asia, josta on jo vuosikausia käyty debaattia, ja koko ilmastoagendasta on tullut poliittinen ja yhteiskunnallinen työkalu, joka aiheuttaa kaikkea muuta kuin hyötyä Suomelle ja suomalaisille. Kenenkään lapsen tai nuoren ei tule kokea ahdistusta asioista, jotka eivät pidä paikkaansa ja joilla ei ole mitään merkitystä.
Kansainväliset ilmastosopimukset eivät hyödytä Suomea, mutta niistä on paljon haittaa. Ei ole millään lailla perusteltua pidättäytyä näiden sopimusten piirissä.

Mitä jokainen meistä voi tehdä itse näiden tavoitteiden saavuttamiseksi?

  • tuodaan entistä voimakkaammin esille todellista tietoa esim. sosiaalisessa mediassa
  • tuodaan entistä voimakkaammin esille esimerkkejä mm. että meitä on peloteltu ilmastokatastrofeilla jo vuosikymmenten ajan eikä negatiivista muutosta ole tapahtunut ilmaston suhteen (tämä on erityisesti lasten hyvä tietää)
  • äänestetään kaikissa vaaleissa ainoastaan niitä ehdokkaita/puolueita, jotka selvästi ovat järkevän ilmastopolitiikan kannalla
  • osoitetaan omalla toiminnalla ja ajattelumaailmalla arkielämässä, ettei ilmastonmuutos koske suomalaisia millään tavalla eikä ole sellainen ongelma, mitä on annettu ymmärtää