Liity mukaan

Haluatko osallistua Suomi2030-kansalaisprojektiin? Näin se tapahtuu:

Jakamalla esitteitä ja brosyyrejä

Toimitamme sinulle Suomi2030-esitteitä, joita voi jakaa esimerkiksi oman asuinympäristön läheisyyteen. Näin ihmiset saavat tietoa Suomelle tärkeistä teemoista ja tavoitteista.

Onko sinulla jotain erityisosaamista liittyen Suomi2030-projektin 17 teemaan ja tavoitteeseen?

Voit kirjoittaa näkemyksistäsi ja ratkaisuista joko suoraan internetsivuilla olevaan sähköpostiin tai jakamalla tietoa Suomi2030:n sosiaalisessa mediassa (Twitter / Facebook). Tämänkaltainen vuorovaikutus mahdollistaa uuden tiedon jakamisen ja vuorovaikutuksen, joka on ensiarvoisen tärkeää projektin kannalta.

Kerro Suomi2030-kansalaisprojektista kavereille ja tuttaville

Jos sinulla on ystäväpiirissäsi ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita samankaltaisista asioista, mitä Suomi2030-kansalaisprojektissa esitellään, kerro tästä projektista heille. Yksi projektin kannalta oleellisista asioista on se, että aloitamme verkostoitumisen elävässä elämässä. Jokaiseen kaupunkiin ja kylään on tarkoitus muodostaa ryhmiä ja näin ollen tavoitteena on saada koko Suomen tasolla useita kymmeniä tuhansia ihmisiä osallistumaan. Voit toimia vaikka oman alueesi paikalliskoordinaattorina ja kerätä ihmisiä kasaan.