Ukraina on Afrikka 2.0

Ukrainaan työnnetty jatkuva rahavirta muistuttaa pitkälle sitä, mitä vuosikymmeniä on nähty Afrikan kohdalla. Kummassakaan tapauksessa miljardien ja miljardien syöttäminen ei ratkaise yhtään mitään ongelmaa, rahat päätyvät korruptioon ja kumpaakaan ei saisi periaatteessa kritisoida. Ja mikä tärkeintä, kumpikaan maa ei liity Suomeen millään tavalla, mutta silti rahaa riittää sinne roppakaupalla samalla, kun Suomea ajetaan alas.

Kuinka tällainen mielipuolisuus on selitettävissä? Ainakin sillä, että päättäjillämme ei ole tunnesidettä Suomeen, sen historiaan, perinteeseen tai tulevaisuuteen – niin typerää tämä jatkuva ulkomaiden tukeminen on. Sekä Afrikan että Ukrainan kohdalla voidaan puhua jo fanatismista. Mikäli realiteetit tunnustettaisiin, nämä vastuussa olevat virkamiehet ymmärtäisivät, kuinka älytöntä ja Suomen kannalta haitallista tällainen rahan ja mentaliteetin haaskaaminen on.

Etenkin poliittisella tasolla toimivat virkamiehet ovat vannoneet valan Suomen puolesta. Nyt he toimivat etunenässä globalistien puolesta, eivät Suomen. Näköpiirissä ei ole, että tällainen poliittinen toiminta loppuisi, päinvastoin yhä enemmän ja enemmän Suomi palvelee ulkopuolisia monikansallisia toimijoita. Tätä ei voida kutsua vapaudeksi eikä itsenäisyydeksi, kun prioriteetit ovat muualla kuin Suomessa ja Suomen kansassa.

Facebook
Twitter
LinkedIn