”Vähiten huono” ei ole vaihtoehto presidenttipelissä

Presidentin vaaleihin liittyen on tullut vastaan paljonkin sellaisia näkemyksiä, joissa kansalaiset päätyvät äänestämään ”vähiten huonoa” vaihtoehtoa. Ihmiset myös punnitsevat ehdokkaisiin liittyen, mitkä näkemykset ja ajamansa asiat olisivat parempia kuin toisten. Mutta millään näillä ei ole merkitystä. Jokainen ehdokas, myös ne valtavirtaehdokkaat, jotka eivät toiselle kierrokselle päässeet, ovat liian huonoja vaihtoehtoja Suomen keulakuvaksi. Jokainen ehdokas tunnustaa joko Maailman talousfoorumin tai YK:n tavoitteet ja on sitoutunut kansainvälisiin sopimuksiin. Oikeastaan millään muulla ei ole väliä, sillä näiden globalistien toimijoiden tavoitteet tullaan viemään läpi eri maiden osalta, jos ei vapaaehtoisesti niin pakolla. Näin on käynyt tähänkin asti.

On myös tullut vastaan sellaista, jossa joko ehdokkaat itse tai heidän puolesta puhujansa mainitsevat ehdokkaan mieltymyksen Suomen ja suomalaisten parhaaksi. On surkuhupaisaa ja helposti läpinäkyvää, että ehdokkaat kalastelevat ääniä, mutta Suomen tai suomalaisten paras ei näitä miehiä ja naisia kiinnosta yhtään minkään vertaa. Ainoastaan silloin kiinnostaisi, jos henkilöllä olisi poikkeuksellisen vahva kansallinen identiteetti, mitä näillä ehdokkailla ja erityisesti toiselle kierrokselle päässeillä ei missään tapauksessa ole.


Vaihtoehdot eivät ole huonoja, ne ovat kelpaamattomia.

Facebook
Twitter
LinkedIn