“I stand with Suomi”

Jälleen on maailmalla sattunut yksi episodi, joka saa monet suomalaiset ottamaan kantaa asioihin jotka eivät Suomelle tai suomalaisille kuulu. Kaikki se huomio, jonka käytämme muiden maiden ongelmiin, on väistämättä pois siitä huomiosta, jonka voimme kohdistaa oman maan epäkohtiin ja kehittämiseen.

Erityisesti poliitikoilla ja tärkeinä itseään pitävillä tahoilla on pakonomainen tarve osoittaa empatiansa kaukaisien maiden kaukaisille tapahtumille. Mutta myös tavalliset suomalaiset ovat lähteneet mukaan tähän globalistien peliin. Suomen ja suomalaisten ei yksinkertaisesti tarvitse lähteä mukaan suurvaltojen valtapeliin eikä ryhtyä sen pelin pelinappuloiksi. Näin ikävä kyllä meinaa tapahtua jatkuvasti yhteiskuntien ja asenteiden globalisoituessa.

Meillä on oma maa, josta olla ylpeä ja onnellinen. Meillä on paljon asioita, joita tulee parantaa ja kehittää, joten miksi emme käytä energiaa ja huomiota tämän maan asioihin? Ulkomailla olevat asiat eivät yksinkertaisesti ole Suomen asioita, ainakaan toistaiseksi eivät ole olleet. Ei vaikka päättäjämme ja muut ulkopuoliset toimijat kuinka pyrkivät osallistamaan kansalaisia osaksi globaalia vastuuta. Tämä on peliä, jossa Suomella on vain ja ainoastaan hävittävää. Se ei hyödytä meitä millään tavalla, päinvastoin.

On aika olla Suomen puolella, valita tämä maa siksi tahoksi, jonka kehittämiseen ja ongelmien ratkaisuun käyttää aikaa ja energiaa. Kukaan muu ei sitä tule tekemään. Emmehän halua antaa Suomea kansainvälisten tahojen pelikentäksi ja pelinappulaksi. Jos näin käy, sen pelin tulemme häviämään.

Facebook
Twitter
LinkedIn